Lars-Göran Bergström

  Lars-Göran Bergstrom

  Lars-Göran Bergström

  Advokat, delägare

  Verksam inom: Tvistemål och processer, entreprenad- och fastighetsjuridik, arvsrätt, ekonomisk familjerätt samt brottmål.
  Utbildning: Jur kand LL.M, 1983
  Språk: Svenska och engelska
  Yrkeserfarenheter: Advokatfirman Tino Goetze 1984-1997, Ullman & Bergström Advokatbyrå 1997-2000, Advokatfirman INTER 2000-
  Telefon: +46 (0)70 591 10 54
  E-post: lars-goran.bergstrom@inter.se
  Född: 1956

  Vilka är dina specialistkunskaper?

  ”Domstolsprocesser och entreprenadjuridik. Sedan flera decennier har jag framgångsrikt företrätt privatpersoner och företag av varierande storlek i allehanda tvistemålsprocesser. Jag är också flitigt anlitad som försvarare i brottmål.”

  Vari består framgången?

  ”Jag brinner för mitt arbete och har ett stort engagemang. Som gammal fotbollsspelare har jag dessutom drivkraften att göra skillnad – och vinna målet.”

  Vad är du extra stolt över?

  ”Som managing partner är jag stolt över att ha bidragit till att skapa ett team av nyckelmedarbetare som både är dokumenterat skickliga individuellt inom sina specialistområden på samma gång som de är ett genuint sammansvetsat gäng som har roligt på jobbet. Det skapar resultat för våra klienter.”

  Artiklar av Lars-Göran

  Att göra skillnad

  INTER:s jurister har mycket gemensamt. Det mest dominerande är att alla vill känna att vi gör skillnad för våra klienter. Vi vet att varje ny klient och varje nytt ärende är unikt och måste [...]