i Fokus

Advokaterna Johan Lindgren och Pontus Meilink har gått in som nya delägare i Advokatfirman INTER sedan den 1 september 2019.

Johan Lindgren har tidigare tjänstgjort på FN:s generalförsamling i New York, Utrikesdepartementet i Stockholm, Skatteverket samt på annan advokatbyrå. Under sina studier erhöll han utmärkelsen Outstanding European Student av stipendieprogrammet Fulbright och fick studera entreprenörskap och förhandling i USA. Johan Lindgren är specialiserad på familjerätt och domstolsprocesser och kommer att förstärka INTER:s kompetens inom dessa områden.

Pontus Meilink har, förutom att ha tjänstgjort på annan advokatbyrå, arbetat som notarie i Länsrätten i Örebro, föredragande i Kammarrätten i Stockholm, bolagsjurist i ICA-handlarnas förbund, jurist och advokat på Advokatfirman INTER samt som bolagsjurist på Bemannia AB. Pontus Meilink är specialiserad på tvistemål och processer, offentlig upphandling, bolagsrättsliga frågor samt arbetsrätt och kommer att förstärka INTER:s kompetens inom dessa områden.

 

Senaste artiklarna

Skriv en kommentar