i Fokus

INTER är en Stockholmsbaserad advokatbyrå med 10 anställda. Vi är huvudsakligen verksamma inom fem rättsområden; avtalsjuridik, entreprenadjuridik, tvistelösning, familjerätt och musikjuridik. Inom våra verksamhetsområden företräder vi såväl företag och organisationer som privatpersoner. Vi är under stark utveckling och behöver därför anställa två biträdande jurister.

Våra jurister har mycket gemensamt. Det mest dominerande är att alla vill känna att vi gör skillnad för våra klienter. Vi vet att varje ny klient och varje nytt ärende är unikt och måste hanteras efter sina förutsättningar. Våra drivkrafter har alltid varit att lösa problemställningar och att vinna mål. Hos oss värdesätts Din sociala kompetens, affärsmässighet och pedagogiska förmåga. Du måste som person vara sympatisk och behaglig men ändå stark och beslutsam när stormen blåser. Du har ett genuint intresse för juridik samtidigt som Du har ett driv och en vilja att utvecklas och driva bolaget framåt. För båda tjänsterna krävs att Du har mycket goda juridiska kunskaper och erfarenhet från kvalificerat juridiskt arbete.

Vi söker:

1) Biträdande jurist till vår avdelning för familjerätt

Som jurist på denna avdelning kommer du företrädesvis arbeta med ekonomisk familjerätt men även andra uppdrag med familjerättslig anknytning. Sista ansökningsdag är den 3 juli 2015. Tillträde är den 1 september 2015. Din ansökan ska innefatta personligt brev, CV med referenser och betyg från gymnasium, juristutbildning och annan tjänstgöring såsom domstol eller annan advokatbyrå.

2) Biträdande jurist till vår avdelning för affärsjuridik

Som jurist på denna avdelning kommer du företrädesvis arbeta med entreprenadjuridik, kommersiella domstolsprocesser men även andra uppdrag med affärsjuridisk anknytning. Sista ansökningsdag är den 3 juli 2015. Tillträde är den 1 september 2015. Din ansökan ska innefatta personligt brev, CV med referenser och betyg från gymnasium, juristutbildning och annan tjänstgöring såsom domstol eller annan advokatbyrå.

Du skickar din ansökan till ansokan@icr.nu och märker mejlet med ”familjerätt” alternativt ”affärsjuridik”.

För rekryteringarna ansvarar Katarina Isdahl, Isdahl Coaching & Rekrytering tel. nr 073-502 6023

Urvalen sker löpande – hjärtligt välkommen med din ansökan!

För denna rekrytering har vi gjort våra medieval. Vi undanber oss också vänligen att kontaktas av rekryteringsföretag.

Senaste artiklarna

Skriv en kommentar