i Fokus

Järfälla kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Barkarbystaden i kommunen är Europas största stadsutvecklingsprojekt. Här byggs en levande stad med 18.000 nya bostäder, 140 kvarter och 10.000 nya arbetsplatser. Om några år kommer Barkarby bli västra Stockholms nya trafiknav. Tunnelbana, pendeltåg och regionaltåg kommer att stanna vid Barkarby station och Förbifart Stockholm kommer att ha en knytpunkt här. Intill Barkarbystaden ligger också Barkarby Handelsplats som är ett av landets största köpcentrum.

Vi har märkt att allt fler lokala företag, banker och andra av våra samarbetspartners i kommunen är intresserade av våra tjänster. Advokatfirman INTER vill därför ha en stark lokal förankring inom kommunen. Som ett led i Advokatfirman INTER:s satsning öppnar vi under januari 2018 ett lokalkontor i Barkarbystaden intill Stora torget.

– Jag är bosatt i Järfälla sedan 1990 och har på nära håll kunnat följa den fantastiska utvecklingen som pågår inom Järfälla kommun. Jag ser mycket positivt på möjligheterna att genom en stark lokal förankring i kommunen kunna bidra med vår kunskap, säger Andreas Hagen, styrelseordförande på Advokatfirman INTER.

– Det är min övertygelse att behovet av tillgång till kvalificerade advokattjänster kommer att öka i takt med att Järfälla kommun växer. Vår lokala etablering på orten kommer att bli en tillgång för kommunen, säger Lars-Göran Bergström, VD på Advokatfirman INTER.

För ytterligare information:
Stefan Elf, marknadschef, Advokatfirman INTER
Telefon: 070-260 30 90
E-post: stefan.elf@inter.se

Senaste artiklarna

Skriv en kommentar