i Entreprenadjuridik, Fokus

Som ett led i Maskinentreprenörernas satsning på kvalificerad rådgivning har Maskinentreprenörerna tecknat samarbetsavtal med Advokatfirman INTER. Härigenom kommer medlemsföretagen inom ramen för medlemskapet få tillgång till en utökad kompetens och hög tillgänglighet när det gäller den entreprenadjuridiska rådgivningen. Carl Johan Törnros, som även framöver ansvarar för kontakterna med Maskinentreprenörernas medlemmar, är mycket nöjd med det kommande samarbetet.

– Det är min övertygelse att behovet av tillgång till kvalificerad juridisk rådgivning kommer att öka i takt med att medlemsföretagen växer. Samarbetet mellan Maskinentreprenörerna och Advokatfirman INTER kommer att bli bra för våra medlemmar, säger Carl Johan Törnros.

– Som ett led i samarbetet har vi rekryterat Carl Johan Törnros som påbörjade sin anställning hos oss den 1 augusti 2013. Vi ser mycket positivt på möjligheterna att utveckla den juridiska servicen för Maskinentreprenörernas medlemmar, säger Andreas Hagen, styrelseordförande på Advokatfirman INTER.

Ytterligare information:

Entreprenadjurist Carl Johan Törnros, Maskinentreprenörerna
tel 070-353 65 06
carl-johan.tornros@me.se

Advokat Andreas Hagen, Advokatfirman INTER
tel 070-714 71 96
andreas.hagen@inter.se

Maskinentreprenörerna (ME) är ett bransch- och arbetsgivareförbund som organiserar 3.700 privata maskinentreprenörer. Förbundet ingår i Svenskt Näringsliv och verkar för att skapa bättre förutsättningar för branschen genom bland annat utveckling av kompetens, kvalitet och miljö, samt samhällspåverkan.

Senaste artiklarna

Skriv en kommentar