INTER söker kontinuerligt såväl nyutexaminerade som erfarna jurister och rekryterar vid behov under hela året. Som biträdande jurist arbetar du med kvalificerade uppdrag och ärenden tillsammans med våra skickliga och specialiserade advokater. Som person bör du vara social, kreativ, noggrann och ansvarsfull. Vi förutsätter att du har mycket goda betyg och formulerar dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Som person bör du vara social, kreativ, noggrann och ansvarsfull.

Student

Välkommen med din ansökan

Din ansökan ska innefatta personligt brev, CV med referenser och betyg. Ansökningar behandlas och platser tillsätts löpande.

Skicka dina ansökningshandlingar till advokat Andreas Hagen på andreas.hagen@inter.se.

Andreas Hagen

Vårt dagliga värv

”Vi på INTER är ett team där alla uppskattas och respekteras. Tillsammans företräder vi våra klienters intressen. Våra medarbetare är skickliga, professionella och motiverade. Vårt dagliga värv är att göra skillnad i våra klienters vardag genom att snabbt och effektivt ta fram den optimala lösningen på våra klienters problemställningar. Varje leverans ska vara ett hantverk. Vi ska förpacka och presentera lösningen på ett sådant sätt att klienten direkt förstår nyttan.  I ett sådant lagspel är alla medarbetare lika viktiga.”

– Andreas Hagen, advokat och partner